MiTeam Teamkleding

adidas MiTeam

adidas maakt het mogelijk om zelf uw team kleding te ontwikkelen. Via deze handige tool van adidas sta je in no-time met je hele team in je zelf samengestelde teamkleding. Al vanaf 5 stuks kun je je fantasie de loop laten en geweldige teamkleding samenstellen. MiTeam is geschikt voor verenigingen, clubs, scholen, bedrijven en jouw vrienden groep.

 

Hoe werkt MiTeam?

Ga hiervoor naar: http://www.mt.adidas.com. Op deze site kunt u nu zelf aan de slag gaan.

Let op dat de getoonde prijzen de adviesverkoopprijzen zijn. Wij hebben natuurlijk aparte inkoopprijzen voor jou . Je kunt deze bij ons opvragen door een email te sturen naar info@adidas.vechtsporten-benelux.nl.

 

Stap 1. Maak allereerst een account aan op de site en vul hier jouw gegevens in.

 

Stap 2. Klik op Men, Women of Youth en zoek jouw kledingstuk, klik op het witte kledingstuk om volledig zelf de kleuren samen te stellen.

 

 

Stap 3. Hier kun je de delen van het kledingstuk aanklikken en de gewenste kleur geven. Wanneer dit klaar is klik je op I’m Done Customising.

 

 

Stap 4. Klik dan op Add To Order

 

 

Stap 5. Geef hier je eigen ordernummer in en klik op Create New Order

 

 

 

Stap 6. Kilk op Complete Your Order en vul vervolgens jouw contactinformatie voor zover dat nog niet is gedaan en klik op Next.

 

Stap 7. Vul hier de maten en aantallen in die je wilt bestellen en klik op Next.

 

 

Stap 8. Klik vervolgens op Skip this Step. Nu kun je jouw dealer selecteren. Selecteer bij land, Netherlands, bij sport BOXING en klik vervolgens SPORTIEF aan. Klik op Next. 

 

 

Stap 9. Klik vervolgens op Submit Order en je ontvangt een email ter bevestiging. Vervolgens ontvang je ook van ons een mail ter bevestiging van de order en de prijzen. Uw order is nu voltooid en zal binnen enkele dagen bij adidas in productie gaan.

 

De verwachte levertijd is 45 dagen.

 

Mocht je nog een logo op de producten willen? Ook dit is mogelijk. We hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Informeer hiervoor bij onze klantenservice info@adidas.vechtsporten-benelux.n of 046-4527807.

 

Wij danken je voor de bestelling!