Over Ons

adidas Vechtsporten Benelux is de adidas webshop van de benelux voor de verkoop van adidas vechtsportartikelen. Deze webshop toont het gehele adidas vechtsport assortiment dat in de Benelux verkrijgbaar is. Deze webshop zorgt ervoor dat ieder artikel voor u beschikbaar is waar u ook woont in de Benelux.

adidas Vechtsporten Benelux is onderdeel van Sportief Sportartikelen BV, de officiële adidas vechtsportdistributeur van de Benelux. Sportief Sportartikelen BV is al sinds 2011 de officiële distributeur met verkooppunten over heel Nederland. We streven ernaar om u als vechtsporter een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Niet alleen onderscheidend qua design, maar ook onderscheidend in functionaliteit. We hebben dan ook ruim 4000 unieke adidas artikelen voor u uit voorraad leverbaar. We werken vanuit ons eigen, 3500 m2 grootte, magazijn in Sittard. Wilt u eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Dat kan natuurlijk, neem dan contact met ons op voor een afspraak. 

adidas vechtsporten Benelux voorziet u van producten die door Topatleten zijn getest en goedgekeurd. De producten zijn altijd ontwikkeld vanuit het oog van de atleten, vooruitstrevend, functioneel, kwalitatief en concurrerend. 

adidas Vechtsporten Benelux werkt met Topatleten als:

Kickboksen:
- Peter Aerts
- Rico Verhoeven
- Albert Kraus
- Murat Aygun

Boksen:
-Nouchka Fontijn
-Peter Mullenberg
-Volledige NBB Selectie

MMA:
- Hans Stringer

Karate:
- René Smaal
- Moreno Sheppard 

Bent u als ondernemer ook geïnteresseerd in adidas, neem dan contact op met onze B2B klantenservice info@sportiefbv.nl